جرائم مالیاتی شرکت ها
شرکت ها طبق قانون موظف به پرداخت مالیات هستند، مراحل پرداخت مالیات به این صورت است که پس از اینکه شرکت مورد نظر در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسید، باید در مرحله بعد حوزه مالیاتی را برای خود مشخص نماید. پس از اینکه حوزه مالیاتی مشخص شد، واجب است که پلمپ دفاتر انجام گیرد. جرائم مالیاتی شرکت ها در صورت عدم انجام اقداماتی به آن ها تعلق می گیرد.
در صورتی که اقدامات لازم توسط شرکت ها صورت نپذیرد، پیامد ها و عواقبی گریبان گیر شرکت ها خواهد شد. یکی از این پیامد ها و عواقب این است که شرکت های خاطی از مزایای قانونی و تسهیلات برخوردار نخواهند شد. همچنین مجبور به پرداخت جرائم مالیاتی خواهند شد.
جرائم مالیاتی شرکت ها در صورت عدم انجام اقداماتی به آن ها تعلق می گیرد. در این قسمت مواردی از این اقدامات آورده شده است:
یکی از مواردی که شامل جرائم مالیاتی می گردد، زمانی است که شرکت مورد نظر برای تشکیل پرونده مالیاتی خود اقدام ننماید.
زمانی تعیین شده برای پرداخت مالیات وجود دارد، در صورتی که در این زمان پرداخت مالیات صورت نپذیرد، 5/2 درصد جریمه به حساب شرکت در نظر گرفته می شود.
همچنین در صورتی که دریافت کد اقتصادی در زمان تعیین شده انجام نپذیرد، شرکت ها موظف به پرداخت جریمه می گردند.
مورد دیگر هنگامی است که اظهارنامه مالیاتی در زمان مشخص شده تسلیم نگردد. اظهارنامه مالیاتی باید تا پایان تیرماه هرسال به حوزه مالیاتی تعیین شده داده شود، سهل انگاری در انجام این اقدامات سبب می شود که ۱ تا ۲۰ درصد جریمه برای شرکت در نظر گرفته شود.
همچنین عدم وجود دفاتر پلمپ مشمول پرداخت جریمه خواهد شد که در این صورت جریمه ای ۲۰ درصدی به شرکت ها تعلق می گیرد. مواقعی هم وجود دارد که این دفاتر اعلام شده مورد قبول اداره مالیات قرار نمی گیرد و رد می شود. در این صورت پرداخت جریمه به ۱۰ درصد کاهش می یابد.
دیدگاهتان را بنویسید