مالیات شرکت های غیر فعال
پیش از انکه به موضوع مالیات شرکت های غیر فعال بپردازیم بهتر است مختصری در خصوص تعریف این نوع شرکت ها صحبت کنیم.
تعریف شرکت غیر فعال
شرکت غیر فعال به شرکت هایی گفته می شود که گردش مالی در آن ها وجود نداشته باشد. عدم وجود گردش مالی می تواند به دلایل مختلف، از جمله ورشکستگی، نبود مجوز های مورد نیاز و غیره صورت گرفته باشد.
باید به این نکته توجه کرد که در صورتی که شرکت های فعال قوانین موجود در این زمینه را رعایت فرمایند، مشمول پرداخت مالیات نخواهند بود.
شرایط عدم پرداخت مالیات برای شرکت های غیر فعال
کلیه شرکت های ثبت شده مشمول پرداخت مالیات هستند، بنابراین با رعایت موارد زیر می توان از پرداخت مالیات برای این شرکت های غیرفعال در امان بود.
تراکنش حساب بانکی شرکت باید صفر باشد. حتی تجهیزات خریداری شده برای شرکت مشمول پرداخت مالیات خواهد شد و شرکت از لیست شرکت های غیر فعال خارج می گردد.
مدیر عامل این شرکت ها موظف هستند که عدم فعالیت شرکت مربوطه را به صورت کتبی به اداره مالیات تحویل دهند.
پلمپ دفاتر قانونی حتما باید صورت گیرد. مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی تا پایان تیر ماه در هر سال می باشد. اظهارنامه مالیاتی شرکت باید ارائه گردد و در صورت عدم ارائه مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. افراد حقیقی و هم افراد حقوقی می بایست اظهارنامه مالیاتی و اظهارنامه ارزش افزوده را ارائه دهند.
مورد دیگری که یک شرکت غیر فعال باید آن را حتما دریافت کرده باشد، کد اقتصادی شرکت می باشد که برای تعیین حوزه مالیاتی ضروری می باشد. ” مالیات شرکت های غیر فعال “
در صورت عدم فعالیت شرکت، مدیر موظف است که عدم فعالیت را در پایان هر سال گزارش دهد.
برای اعلام عدم فعالیت شرکت ها مهلت قانونی وجود دارد که در این زمان باید عدم فعالیت شرکت را گزارش داد.
قانونی نیز درباره ثبت برند شرکت های غیرفعال وجود دارد، به این شکل که در صورت عدم استفاده از علامت تجاری و یا ثبت برند یک شرکت به مدت سه سال، علامت تجاری و یا ثبت برند مربوطه باطل می گردد، اما این قانون شامل شرکت های غیر فعال نمی باشد.
مقالات مرتبط جهت آگاهی بیشتر شما مخاطبین گرامی:
فرم الکترونیکی مالیات / کشورهایی با کمترین نرخ مالیات / مشاوره مالی و مالیاتی
دیدگاهتان را بنویسید