ثبت علامت تجاری در کشورهای خارجی
همه ی اموری که باعث پیشرفت کشور شود مانند ثبت شرکت و ثبت برند و پرداخت هزینه ثبت برند و غیره در کشور خودمان انجام شود بهتر است و باعث پیشرفت کشور می شود اما برای صادرات و واردات محصولات و ارتباطاتی که بین کشورهای همسایه داریم، در برخی موارد نیاز به ثبت برندهای خارجی است. همانطور که برای صادرات و واردات کالا نیاز به کارت بازرگانی داریم برای برای ثبت علامت تجاری هم باید یک سری مدارک داشته باشیم. همانطور که می دانید ثبت برند در خارج از کشور سختی های خاص خودش را دارد و نیاز به زمان کافی برای بررسی و اعلام ثبت دارد.
مراحل ثبت برند کشور همسایه
1- دادن تمام مدارک لازم از طرف متقاضی
2- پرداخت 20.000 دینار برای بررسی مدارک تقاضا کننده و بررسی برند معرفی شده
3- درج اطلاعات کامل از نام و شکل ظاهری برند روی درخواست ثبت
4- اعلام نظر رئیس و فرستادن نظر به مسئول ثبت تمام علامت های تجاری
و …
جالب است بدانید که برای ثبت برند خارجی باید شخص حقوقی و حقیقی بومی همان کشور باشد. شما با ثبت برند مانع از سوء استفاده های رقیبان خود می شوید و یک حصار امن برای کالاها و برندهای خاص خود ایجاد می کنید.
اگر شما بتوانید در بازار کشورهای خارجی یک برند ایرانی با کیفیت را عرضه کنید باعث افتخار و بالا رفتن پرچم کشورمان در کشورهای همسایه می شود که این کار نیاز به تجربه و مهارت بالا دارد.
لازم به ذکر است که در انتخاب نام و برند شرکتتان تمرکز زیادی داشته باشید زیرا هرچه نام شرکت و برند عمیق تر و پرمفهوم تر باشد فاصله ی شما از برندهای دیگر بیشتر می شود و امکان تقلب از آن ها گرفته می شود. نقش علامت تجاری در کیفیت و اصالت کالا زیاد است.
دیدگاهتان را بنویسید